[mailto:info@verkeersschoollinne.nl]
[./opfriscursus.html]
[./contact.html]
[./home.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Rijangst...  Een klein woordje met zo veel inhoud.                                                                              


Wij krijgen als verkeersschool best vaak te horen dat mensen niet graag meer in de auto stappen. Dit kan komen door oorzaken zoals:
* weinig ervaring of lang niet gereden
* angst voor bijv. tunnels, wegen langs water of invoegen op de autosnelweg
* het hebben meegemaakt van een ongeval

Herkent u zich? Dan willen wij u graag op het hart drukken dat veel mensen zich hierin herkennen. Ongeveer 1 op de 7 mensen heeft een vorm van rijangst. Veel van deze mensen blijven ermee zitten waardoor men (ernstig) belemmerd kan worden in het dagelijks leven. Denk aan moeilijkheden als niet naar het werk kunnen rijden, afhankelijk worden van anderen/openbaar vervoer, omrijden enz. En dat is jammer. Wij mensen kunnen namelijk meer dan we zelf denken en we zijn dan ook vaak in staat zo'n situatie te overwinnen.

Daarvoor zullen we echter wel de confrontatie aan moeten gaan. En juist dat is wat veel mensen weerhoudt hulp in te schakelen, de angst voor wat er allemaal komen gaat. Onze instructeurs, Mark en Sonja (beide gecertificeerd 'coach rijangst') kunnen u wellicht helpen de situatie stap voor stap de baas te worden en u uw vrijheid daarmee terug te geven.

Wilt u graag ontspannen terug de weg op?
Neem dan de stap en maak een afspraak voor een (geheel vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Samen met de coach gaat u dan bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.