[mailto:info@verkeersschoollinne.nl]
[./home.html]
[./prijzenrijbewijsb.html]
[./2todrive.html]
[./contact.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Verkeersschool Linne...                                                                                                                   
is een goede keuze voor het behalen van je rijbewijs!                                                                                                   

Wij gaan namelijk voor kwaliteit en zullen samen met jou ervoor zorgen dat je een zelfstandige en verkeersveilige bestuurder wordt.

En een verkeersveilige bestuurder begint bij een goede basis: de theorie! Want zonder kennis van de regels kun je niet veilig aan het verkeer deelnemen. Je kunt ervoor kiezen om in je eigen tempo met de theorie aan de gang te gaan... Dan leer je thuis, wanneer het jou uitkomt.
Ook kun je kiezen voor onze theoriecursus. Deze bestaat uit tien lessen van 1,5 uur. In die tien lessen maken wij je bekend met zo'n beetje alles
wat belangrijk is om te weten als automobilist.

De praktijkopleiding start met een intakepakket van 15 uur. De eerste paar uur hoef je niemand weg te brengen of op te halen, dus lekker de tijd om te wennen. Stap voor stap gaan wij het niveau verhogen en zullen wij een steeds beter beeld krijgen van jouw leertempo. Wij zien waar je goed in bent en met welke zaken je misschien wat meer moeite hebt. Aan het eind van dit pakket zullen wij je een advies geven over het vervolg van jouw opleiding.
  
Er kunnen nu allerlei vragen bij je opkomen... Daarom komt een van ons graag eens bij je langs om kennis te maken en om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk is zo'n gesprek geheel vrijblijvend!!!